crkite.com

crkite.com

Joe Mcnally A Nagy Villanás / Fotós Könyvek - A Nagy Villanás - Joe Mcnally - 5.890 Ft

Thursday, 21-Apr-22 20:42:30 UTC
  1. A nagy villanás - Jegyzetek a rendszervakus fotózásról - Jók

avagy a hírhedt Bubbles figyelemreméltó rehabilitációja 162 Színezőfóliázás 168 Gyors összeállítások harminc másodperces portrékhoz 170 Van lepedőd? 174 Az ablakból érkező fény gyönyörű 177 Egyenletes fény 183 Ha Velencében jársz 187 Táncos a romok között 190 Ott van a papíron 195 Árnyember 200 Arcok az erdőben 204 Dinamikus tánc 209 Menőzés 213 Tekerd fel a volumét 217 Beszélgetés a fénnyel 221 Csoportok! 224 Világítókészlet 231 Legyen fény! 236 NEGYEDIK RÉSZ Sok fény Egy rendszervaku születése 242 Egy Nagy Fal fény 245 Északi fény 248 A fájdalom fája 255 Építsünk stúdiót a kertben 261 Világítsd körül! 268 Belépő a glamour szikrázó világába 271 És most valami egészen más 276 Strandfény 278 Nagyszerű, de nem egyszerű 283 Száguldás a Belváros Büszkeségével 287 Tárgymutató 292 Letölthető függelék: Ez a gomb mit csinál? Joe McNally Joe McNally műveinek az kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Joe McNally könyvek, művek Nincs megvásárolható példány A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott.

A nagy villanás - Jegyzetek a rendszervakus fotózásról - Jók

joe mcnally a nagy villanás 5
  1. Joe mcnally a nagy villanás video
  2. Joe mcnally a nagy villanás 5
  3. A nagy villanás - Jegyzetek a rendszervakus fotózásról - Jók

Ez egyaránt igaz a zárt térben vagy műteremben illetőleg a szabadban történő fényképezés esetén is. Szép számmal vannak olyanok akik csak a tökéletes napfényt, a kristálytiszta időt tartják megfelelőnek a képalkotáshoz. Ők talán nem is tudják, hogy ezen szemléletük miatt mennyi izgalmas élményről és a kreatív fényképezés adta örömökről mondanak le. Mindenképpen érdemes bevállalni a gyengébb vagy rosszabb fényviszonyok mellett (pl. esőben, hajnali ködpárában vagy éppen egy koncertteremben) történő fotózást is. Ugyanis itt tanulhatjuk meg igazán a tudatos fényképezést. Amennyiben nem az előzőek szellemében gondolkodunk akkor télen, vagy kora tavasszal, netán rossz időben rakjuk a gépünket a fiók vagy a szekrény mélyére és várjuk a nyarat, a jó időt és a makulátlan fényviszonyokat.... De, valóban ezt kellene tennünk? A válasz egyértelműen NEM. Ezen a "felfedező úton" remek segítőtársunk lehet Joe McNally fényekről szóló fotóskönyve az A nagy villanás. McNally a nemzetközileg elismert amerikai fényképész és tapasztalt fotóriporter mindent tud a fényről, miután több mint harminc évet töltött az objektív mögött, olyan rangos magazinoknak (pl.

Ennek köszönhetően néhány tízezer forintos ráfordítással mindenki itthon is összeállíthat magának egy jól működő felszerelést. Ha, pedig már felállt a technikai háttér akkor McNally részletes és olvasmányos instrukcióit követve indulhat a munka… A könyvnek több kulcsmondata is van, de talán a kiadvány közepe táján felbukkanó mondat sűríti magába leginkább a lényeget: "Fotósként az egyik legfontosabb feladatunk az, hogy jól bánjunk a rossz fénnyel. "

joe mcnally a nagy villanás 2

A legemlékezetesebb sorozata a Ground Zero Arcai – Szeptember 11 Hősei, mely több száz óriás Polaroid portréból áll. Ugyancsak ő fotózta a National Geographic első kizárólag digitálisan készített képriportját A repülés jövője címmel. Díjnyertes munkái számos magazinban jelentek meg, és 2008-ban megjelent a kritikusok által nagyra becsült, az eladási listákat vezető Kapd el a pillanatot! című könyve is.

  1. Star wars 9 teljes film magyarul youtube 2016
  2. Suzuki burgman 400 műszaki adatok youtube
  3. Jutavit magzatvédő vitamin jód nélkül
ofi-történelem-7-munkafüzet-megoldások