crkite.com

crkite.com

2018 Éves Megyei Matrica Érvényessége

Thursday, 21-Apr-22 22:04:30 UTC
  1. Autópálya matrica kedvezménnyel – Kiszámoló – egy blog a pénzügyekről

A számlát e-mailben küldjük. Vásároljon most és megajándékozzuk egy díjmentes biztosítással! Forrás:

Autópálya matrica kedvezménnyel – Kiszámoló – egy blog a pénzügyekről

2018 éves megyei matrica érvényessége pdf

Ráadásul akár utólag is fizethetnek. Mennyibe kerül ez a szolgáltatás? Maga a szolgáltatás teljesen díjmentes, az azt igénylő vállalkozások saját ügyintézőt kapnak, a csatlakozó járműveik számára pedig nincs alsó vagy felső korlát, a NÚSZ a jutalékkiáramlás volumenét mérsékelheti a lépéssel. Az év végéig több mint 160 vállalattal köt a NÚSZ nagyvásárlói szerződést. Kisvállalkozások is jöhetnek, nincs alsó korlát. A Volánbusszal nemrég írtuk alá, a MÁV-val van most folyamatban a szerződéskötés. Szinergiák kihasználását, az állami vállalatok közötti együttműködést nagyon fontosnak tartjuk. Csak úgy, mint az üzemanyagkártyás fizetési lehetőséget. Erről mit kell tudni? Nagy a kereslet a nem banki, de kártyás fizetési lehetőségekre. Erre való tekintettel a NÚSZ a saját ügyfélszolgálatain a DKV, Eurowag és ReLoad üzemanyagkártyákat is elfogadja idén ősztől az euroShell és a Routex mellett. A NÚSZ Zrt. tapasztalatai szerint az ügyfelek jellemzően e-útdíj egyenlegfeltöltésre használják ezeket az üzemanyagkártyákat.

Majdnem kétszer annyian vettek autópálya matricát a Simple alkalmazással 2018-ban, mint egy évvel korábban. A 2019-es matricák elővásárlása is jól alakult, tízezernél több matricát vettek meg előre a Simple felhasználói decemberben. Az OTP Mobil eredményeiből kiderült, hogy a 2017-es 142 ezer vignettához képest 2018-ban ennek majdnem kétszeresét, 276 ezer autópálya-matricát vásároltak a Simple applikáción keresztül. A népszerűségi listát a tíz napos országos és a megyei matricák vezették tavaly. A vignetták ára ugyan nem emelkedik januártól, de változik a díjköteles utak listája, ezért érdemes figyelmesen tervezni idei utazásainkat. Minden várakozást felülmúlt az óév mobilos autópálya-matricavásárlásainak eredménye. Az OTP Mobil által üzemeltetett Simple by OTP alkalmazáson keresztül 2018-ban közel kétszer annyi matricát vásároltak az autósok, mint 2017-ben, új rekordot állítva fel ezzel az alkalmazás történetében. A növekedés minden kategóriában tapasztalható: tíz napos, havi, éves megyei és éves országos matricából is több fogyott az alkalmazáson keresztül a 2017-es évhez képest.

  1. Megszerették az autósok a sztrádamatricát? | Vezess
  2. Az autópálya matrica érvényessége
  3. Kiskunfélegyháza időjárás - Időkép
  4. Éves matricák érvényessége
  5. Indul a bakterház teljes film magyarul
  6. A sok csípős paprika káros lehet az egészségre?

Az autópálya matricák árai az idei évben nem emelkedtek, a pontos összegekről és egyéb hasznos információkról forrásomon, az alábbi honlapon tájékozódhat:

2018 éves megyei matrica érvényessége film
fényes-csillag-az-égen-2020