crkite.com

crkite.com

Xbox 360 Tápegység Pirosan Világít — Xbox 360 E Slim Rgh-S, Led Pirosan Világít. Mit Lehet Tenni?

Thursday, 21-Apr-22 22:50:15 UTC

Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 9 7 1 NHL 15. XBOX 360 Állapot: használt Termék helye: Magyarország Hirdetés vége: 2021/07/23 06:01:42 F1 2013. XBOX 360 Hirdetés vége: 2021/07/20 08:50:18 Xbox 360: Screamride Zala megye Hirdetés vége: 2021/08/01 21:15:18 Az eladó telefonon hívható 11 Xbox 360 konzol csomag Békés megye Hirdetés vége: 2021/07/23 21:05:22 Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka

Tápegység problémák? | XboxKlub.hu

Szívesen! A legújabb flash-el jobban megveszik, de ha túl drágán csinálnák, akkor érdemesebb így eladni és az új tulaj majd megcsináltatja. Most már semmilyen, mert 3 ledes lett a gépem, kül Hitachit kellet volna Lt2-re, a gép ki írta h mode-B de nem kapott betűjelet(no hitachi driver) de azért köszi Sajnálom, hogy így jártál. áááá hadlyuk remélem hamarosan telik egy slim-re tmanjunior A 0002-es és 0013 hibakód könnyen javítható házilag? Kicsit konyítók az elektronikához, de nem tudom bele kezdjek-e. vagy menthetetlen a box? 0002: hálózati csatlakozó hiba 0013: túlmelegedés Hogy akarod házilag javítani?? Mert én csak a légfúvós és a csavarcser trükköket ismerem, ja meg hővezető paszta csere..... fidor2 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy találtam a neten egy olyan xbox 360 -t aminek az a hibája hogy nem olvassa be a játékokat. Nos ez igaz hogy az olvasófejjel van a probléma? Jarod1 addikt na itt is vannak forrasztási hibák, egyik kolléga hoszta be a céghez, BGa-t átmelegítése után jó lett.. Nem igérek semmit..... de azt betartom.. Nesti Sziasztok Van nálam egy xbox (falcon) amit rgh-zás közben elrontottak valahogy.... bekapcsol és nem villog semmi led rajta viszont képet nem ad, nand jó, olvasható-írható de valami mégsem jó, szerintem déli híd ment ki de ezt nem tudom, ha van valaki aki találkozott már ilyennel az megoszthatná a tapasztalatait sikerült e megcsinálni/megcsináltatni.

Miért villog az Xbox 360-am pirosan?

Figyelt kérdés Játszottunk, és hirtelen elment a kép, a ventillátor el kezdett búgni mint állat, és pirosan világít, ott ahol a kontroller csatlakozásokat jelzi mi a gáz? mit tudok csinálni?? 1/6 anonim válasza: Hány led világít pirosan? Régi típus vagy Slim? 2012. ápr. 4. 22:29 Hasznos számodra ez a válasz? 2/6 A kérdező kommentje: 2 világít és régi típusu.... 3/6 anonim válasza: Tamagochi temető:/ Ha szerencséd van lehet javítani hangsúlyozom HA szerencséd van:/ 2012. 22:37 Hasznos számodra ez a válasz? 4/6 anonim válasza: HAHAHAHAHAHAHA! GAME OVER ŐCSÉM:D EZÉRT VETEM ÉNIS PS3 MAT 2012. 6. 14:19 Hasznos számodra ez a válasz? 5/6 anonim válasza: másolt lemezekkel játszol? :D 2012. nov. 11. 09:42 Hasznos számodra ez a válasz? 6/6 anonim válasza: Ne aggódj a PS3-is sárga led-es lesz 1-2 év + ott még a meghajtó is elromolhat mivel egyfolytában műkö tovább bírja csak azért van mert nem játszik vele napi 6-8 órát jó ha hetente egyszer bekapcsolják azért nem kapsz objektív véleményt PS3-as tulajoktó annyit kapott volna egy PS3 mint az én Xbox360-am már kettő a kukában lenne az biztos 4 évig 24 óráztam egy helyen ahol egyedül voltam volt hogy ki sem kapcsoltam a gépet csak pause még akkor is mikor ettem és fürödtem hozzáteszem a hűtést módosítottam.

[Megoldva] Xbox 360 Red Ring of Death: Négy helyzet - Minitool Hírközpont

Van ötletetek hogyn? (a monitor soros portos) Üdv! az lenne a kérdésem, hogyan lehet átalakítani dvd írót, hogy xbox classic be tudja olvasni róla a játékot vagy filmet, mert így simán csak pörgeti a lemezt és nem csinál semmit tudtommal csak a LG 8063B jó hozzá És nem tudod, hogy ilyen meghajtót honnan tudok szerezni? Köszönöm a segítséget:worship: szép estét mindenkinek! az lenne a kérdésem, hogy megoldható, hogy egy pc-s gamepadot xboxra kössek, xbox gamepadom tönkrement, de dugót levágtam róla. Tudtommal nem, mert a box kontroller 5 vezetékkel csatlakozik a konzolhoz, míg a szabvány usb 4 vezetékes. Fordítva viszont működik, található is driver PC-re. Ez így van ahogy bbarna is írta. A pc gamepad 4 vezetéken kommunikál, míg a box kontroller 5 vezetékkel, 1 plusz sárga vezetékkel: piros= +5v fekete= ground zöld= usb data+ fehér= usb data- sárga= video sync. Miért kell minden vacak xbox egység építés, átalakításra új témát nyitni? Miért nem lehet egy xbox-osat nyitni és ott megbeszélni mindent, ami csak eszedbe jut?

VENOM VS5001 PS5 fehér dupla töltőállomás - playstation5 - Konzolvilág

Ha nem, akkor ki kell cserélnie egy új / másikra. Most bemutattuk az Xbox 360 vörös gyűrűjének négy helyzetét. Ellenőrizheti és intézkedéseket tehet a tényleges helyzetének megfelelően. Reméljük, hogy ez a bejegyzés hatékonyan megoldhatja a problémáját.

X360E - MEGHAJTÓ (ODD) CSERE | PlayIT Store

Annyi hátrányod lesz még, hogy a játékok archimenteket oldanak fel a live-on keresztül, ez net nélkül kimarad... Srácok! Xbox 360 vásárláson töröm a fejem és pár dolog nem világos! Úgy tudom, hogy az ujabb változatok már beépitett wifivevővel vannak szerelve? A másik, hogy állandó internet kapcsolat kell a box-hoz, vagy cak a netes játékokhoz és a frissitésekehez? Úgy értem ha nem akkarok neten játszani akkor net nélkül csak bekapcsolom és mehet a én is unokatesomtól veszem a netet usb vevőn keresztül de csak akkor tudom továbbitani a jelet ha be van kapcsolva a gép. van valakinek x-box 360-on BBC2? mert én most kezdtem nem rég vele játszani sööt conzolon is most kezdtem nemrég 😀 Sztetek különvegyem meg(alapgép, bf3 premium edition, live12hnap, hdmi kábel) vagy együtt h lenne az olcsobb?? köszi mà azt hittem nincs is rá és tudna valaki linket adni hol vannak magyarosítások? gears of war sorozat, Forza... van még egy pár, csak utána kell nézni vannak olyan játékok amire van magyarosítás?

VENOM VS5000 PS5 fehér töltőállomás - playstation5 - Konzolvilág

Bekapcsoláskor a táp narancssárga marad, nem vált zöldre. A tápegységet a gépbõl kihúzva a PWR Enable (pin7)-t lekötöm GND-re, de így sem vált zöldre. Jól gondolom, hogy ilyenkor be kellene indulni a tápnak és zöldre kellene váltani a LED-nek? Mert akkor ugye a tápom a hibás. Vissza az elejére Powered by e107 Forum System

Xbox360 - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

Tárhely bővítés / adatmentés HŐVEZETŐPASZTA CSERÉJE TELJES GÉPBELSŐ TISZTÍTÁS A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az ÁFÁ-t, a szerelés és a szükséges alkatrészek árát is tartalmazzák. A feltüntetett javítási idő megközelítő becsült érték, nem a javítások ütemezése szerinti határideje. A javítások átfutási ideje a már beütemezett javítások mennyiségétől függ, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. A feltüntetett javítási árak nem minősülnek ajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?.. kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :):P Ha nem ad képet akkor a GPU lehet a hunyó szerintem, az felel a képi megjelenítésért vagy az ANA/HANA-ra van tippem, bár úgy tudom h akkor 1 piros led és E74-es felirat.... vid be egy szervízbe, vannak szervizek ahol ingyen és bérmentve megmondják h mi baja és mennyi a javítása.... (röviden, szerintem a GPU tulmelegedett és elváltak a forrasztási pontok) Köszi.. Rivaul Üdv. 360-am olvasója nem olvas. Felborult s azóta csak pörgeti a lemezeket de nem csinál semmit. Pár mp után open tray. Másik olvasóval működik így az feküdt meg. Tudok vele itthon valamit kezdeni? Már szétszedtem s kézzel megmozgattam a fejet de semmi változás. ha van lehetőség kérlek segítsetek. Megoldom ha tudom merre kell induljak. Thx Eladó egy zöld kaméleon…, sárga! Inkább piros! Most barna… k**va jó! …… NEM ELADÓ!!! Megoldottam. Az olvasófej szalagkábele lecsúszott. Visszaraktam s megy csak elillant a flash rakd össze a gépet, a meghajtójával együtt, és úgy kapcsold be hogy nyomva tartod azt a kis gombot a gép elején amivel szinkronizálni kell a karokat.

  • Nem szeretem a igazán a gyerekem? Van még valaki ilyen helyzetben?
  • Garázs eladó, kiadó XI. kerület (új és használt) - Startapró.hu
  • My hero academia 3 évad 2 resa.com
  • Oscar díj a legjobb női főszereplőnek
  • Mi kell az őstermelői igazolvány kiváltásához online

Ellenőriztem, megfelelően van csatlakoztatva a táp a géphez és a táp áramforráshoz. Most kaptam vissza RGH-ra alakításról. Valószínű, hogy valami el lett szúrva benne? Segítségeteket előre is köszönöm. HA idle módban van a gép akkor sárgán kell világítania. Ha bekapcsoláskor is sárgán világít akkor vagy a táppal vagy az xboxban vna a baj valami nem jól vesz fel áramot. Földelt konnektorba van bedugva? Olvastam most egy fórumon hogy egyszerű áramingadozástól is lehet ez a probléma. Húzd ki a boxból a tápot, húzd ki a konnektorbül a tápot, várj vele egy kicsit, dugd be egy földelt konnektorba Ne ilyen 9 csatlakozós hosszabbítóba! várj 3 4 percet, aztán dugd bele a boxba győződj meg róla hogy kattant a csati mikor bedugtad! Ha így is sárga lesz akkor telefonálnod kell a konzolboltnak. Ha nem földelt konnektorban volt akkor túláram esetén vagy egy pici áramszünet esetén falhoztudja vágni a tápodat.. nagyon érzékeny:) DE nincs minden veszve mert a táp pirosan is tud világítani.. KRYXX20 Az normális hogy beforrasztom az overcool-t 2 ledes lesz a gép?

ofi-történelem-7-munkafüzet-megoldások