crkite.com

crkite.com

Dobák Miklós Antal Zsuzsanna Vezetés És Szervezés - Dobák Miklós, Antal Zsuzsanna Dobák Miklós, Antal Zsuzsanna - Vezetés És Szervezés - Szervezetek Kialakítása És Mûködtetése - Gazdaság, Üzlet: Árak, Összehasonlítás - Olcsóbbat.Hu

Thursday, 21-Apr-22 18:30:28 UTC
  1. Dobák miklós antal zsuzsanna vezetes és szervezés
  2. Antal Zsuzsanna, Dobák Miklós: Vezetés és szervezés - Menedzsment - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

GONDOLKOZOTT ​MÁR AZON, HOGY… - mi a vezető feladata? - miért készítenek stratégiát a vállalatok? - miért létezik sokféle szervezeti modell? - miként lehet motiválni másokat? - hogyan kontrollálhatja a vezető a kitűzött célok elérését? - miért lehetnek sikeresek a szervezetek akkor is, ha egészen eltérő módon szervezik meg a munkát, és vezetőik is egészen más személyiséggel bírnak? Ilyen és ehhez hasonló, egészen mindennapi kérdésekre ad választ könyvünk, amelynek fókuszában a vezető és a szervezet áll. A könyvben a vezető stratégiaalkotási, szervezési, személyes vezetési (leadership-) és kontrolltevékenységéhez kapcsolódó ismereteket vesszük sorra. E vezetési funkciók közül kiemelten foglalkozunk a szervezéssel, illetve a szervezeti struktúrákkal. Illusztratív felvezető esetek, háttéranyagok, ellenőrző kérdések, különböző alkalommal (képzéseken, tréningeken, versenyeken stb. ) feldolgozható esettanulmányok, szituációs játékok, szószedet, a szakkifejezések angol és német fordításai segítik a könyv felsőoktatásban történő felhasználását, de a bőséges tudásanyagot haszonnal forgathatják üzleti és közszolgálati szervezetek vezetői is.

Dobák miklós antal zsuzsanna vezetes és szervezés

dobák miklós antal zsuzsanna vezetes és szervezés
  • Anyám és más futóbolondok a családból online
  • Lehetek Az Eseted? Online Film | Film - Letöltés Online | letolt-online
  • Anita diamant a vörös sátor pdf

Antal Zsuzsanna, Dobák Miklós: Vezetés és szervezés - Menedzsment - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

Keresés a leírásban is Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 1. oldal / 2 összesen 1 2 Marketing háború Állapot: használt Termék helye: Csongrád-Csanád megye Hirdetés vége: 2021/07/26 07:36:46 9 Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka E-mail értesítőt is kérek: Újraindított aukciók is:

nav-online-számla-rendszer-regisztráció